(Android) Learn Art History, Artworks \u0026 Paintings - Artly apkrāptu kods zelta palielināšanai
Mar 16, 2022 7:05:43 GMT
Post by koolitisynchby on Mar 16, 2022 7:05:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Art History, Artworks \u0026 Paintings - Artly ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Art History, Artworks \u0026 Paintings - Artly IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods zelta palielināšanai ▞▞▞
▞▞▞ Learn Art History, Artworks \u0026 Paintings - Artly 2022 version ▞▞▞
Gandrīz tikai van Gogs un krievu gleznotāji. Jautājumi par atkārtošanu. Nav ieteicams. Atvainojiet.
Tas palīdz atcerēties kādu no mazāk zināmiem māksliniekiem un tā konfektes acīm
forša spēle
foršas meitenes zina savu mākslas vēsturi
Un jautri.
Tā nav pilnīga pieeja mākslas vēstures apguvei, vairāk kā kartītes mākslas darbu pieskaņošanai radītāja vārdam. Es izmantoju šo lietotni kopā ar mākslas vēstures Podcast aplādes, un tā ir lieliska kombinācija, lai iegūtu pamata vizuālos elementus šeit, stāstā no aplādes.
Man ļoti patika👍
Artly, par jūsu atbildi par mākslas vēstures apgūšanu, es lūdzu atšķirties. Tas ir labs izaicinājums panākt, lai mākslinieks būtu pareizi, ja tas ir tas, ko esat iecerējis šai lietotnei, taču ir daudz vairāk veidu, kā apgūt mākslas vēsturi. Jums varētu patikt Art Through the Ages, ja vēlaties, lai šī lietotne patiktu lielākam skaitam cilvēku.
Learn Art History, Artworks & Paintings - Artly Eğitim mwn
Tiešām noderīgi, lai uzzinātu vairāk par mākslu un mākslas vēsturi.
Tas ir jautri.
Learn Art History, Artworks & Paintings - Artly تعلیمی duh
Laba lietotne, bet ir nepieciešams daudz darba. Pārāk daudz van Goga attēlu. UI varētu būt labāks.
lietotnei ir nepieciešams atjauninājums jau vairāk nekā mēnesi. Es pat nevaru redzēt savu profila lapu bez glicking
Izcila lietotne. Tagad es vairāk novērtēju mākslu.
Изучай Картины и Художников. Живопись и Искусство Образование ulrd
Lieliska spēle...bez reklāmām
Šī nav lietotne, lai uzzinātu par mākslu, bet gan iegaumētu mākslinieku vārdus/mākslas darbu savienojumus. Tajā nav papildu informācijas par skaņdarbiem, izņemot nosaukumu/datumu/mākslinieku, ne arī saites uz vietnēm, lai iegūtu sīkāku informāciju; dažos gadījumos pat neietver datumu(!). Tas ir skaisti, bet jūs nevarat iegūt ainavas skatu. Forši, ka tajā ir iekļauti krievu mākslinieki, par kuriem amerikāņi bieži neuzzina. Godīgi sakot, vispirms kārtojot testus, es atpazinu dažas Russianart Significant videoreklāmas (bet ne skatoties uz mākslu).
Tik tālu, labi. Tajā ir norādīts mākslinieks un jūs par to tiek aptaujāti.
Esmu daudz iemācījies no šī labuma
mīlu šo spēli. Izaicinoši, bet jautri. Nav grūtu mērķu, tāpēc nav satraukuma. Līdzīgi kā zibatmiņas kartēm, taču tas ir patīkami.
mirija
Lietojumprogrammas pieredze ir lieliska. Es vērtēju ar 4 zvaigznēm, jo tai trūkst būtiskas funkcijas, t.i., jūs nevarat skatīt mākslas darbus, ko saglabājat izlasē no cilnes “Izlase”.Lūdzu, pievienojiet to.
Nepieciešams vairāk darba.
Tas ir labi informatīvi un izklaidējoši izglītojošs un lieliski izskatāms un uzreiz lietojams.
Nav pazīstams ar krievu mākslu
Lieliska lietotne. Es uzzinu vairāk par mākslu nekā jebkad agrāk. Tas atvieglo darbu kādam, kurš maz saprot mākslu. Paldies
Lietotnei ir nepieciešams vairāk satura. Izlases sadaļa varētu būt daudzpusīgāka
Ir labākais
Learn Art History, Artworks & Paintings - Artly 교육 cao
ideāli 👌👌👌
Lær Fransk A1 For Begyndere! Læring nts
Šī ir viena lietotne, kas man ļoti patīk, lūdzu, turpiniet tā.
Jautri, ja jums patīk māksla un vēlaties ātri un nesarežģītu spēli
Tā ir laba ideja, taču gleznu kolekcija, ko uzminēt, ir ļoti maza. Būtībā es sasniedzu beigas dienas laikā.
Learn Art History, Artworks & Paintings - Artly Læring hwx
lieliska lietotne! varētu paplašināt.
Jauki.